Customer Support/Experience Agent - Part time is mogelijk

Job description

Wie jij bent

Via email en de website ben jij degene die dagelijks in contact zal zijn met onze huidige en toekomstige members. Niet alleen ben je “first point of contact” voor al hun vragen, ook ben jij degene die de website onderhoudt en zorgt dat de juiste informatie met hen wordt gedeeld. Oftewel, jij zorgt ervoor dat onze members niets tekortkomen. Daarbij ben jij, als beginpunt van onze productontwikkelingen, van groot belang om onze gehele organisatie naar een hoger niveau te tillen. Een mooie kickstart van jouw carrière en DE kans om mee te ontwikkelen met de groei van een start-up!


In het kort:
* Je bent HET aanspreekpunt voor al onze members
* Je houdt alle content op onze website up-to-date
* Je werkt veel samen met de andere afdelingen binnen Klikkie en ondersteund waar nodig/mogelijk
*Je zorgt ervoor dat feedback van de klanten wordt gedeeld met de rest van de organisatie


Requirements

Ons ideaalplaatje

 • Je heb op HBO afgestudeerd en hebt in ieder geval een jaar ervaring opgedaan binnen een e-commerce/marketing omgeving.

 • Je bent geïnteresseerd in technische product details: je hebt een goede kennis van alle MS office programma’s en kunt hier flink mee goochelen. Als je dit ook kunt in Photoshop, is dat helemaal perfect.

 • Je Nederlandse taal is foutloos en ‘taal is zeg maar echt jouw ding’.

 • Ook spreek en schrijf je een vlekkeloos woordje Engels. Kun je dit ook nog in het Duits? Bonuspunt.

 • Je werkt goed onder druk, je denkt in oplossingen, je bent een onmisbaar onderdeel voor een klein team. Oftewel, je bent gemaakt voor “the start-up life”.

Wat jou te wachten staat

 • Een start-up met een getalenteerd team een een obsessie voor groei

 • Een internationaal team waar Engels de eerste voertaal is

 • De mogelijkheid je in een razend snel tempo te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie

 • Locatie midden in het centrum van Amsterdam

 • Een klein, maar multigetalenteerd team van professionals om van te leren

 • Voor de hongerige mensen: wij betalen je lunch!

Over ons

Hoewel we tegenwoordig meer foto's dan ooit maken, drukken we ze zelden tot nooit af. Dit is zonde van alle mooie vastgelegde momenten, want tussen die vele foto’s zitten echte dierbare herinneringen die het afdrukken waard zijn. Denk aan de eerste foto's van je pasgeboren kindje, je neefje of nichtje. Of aan die waanzinnige stedentrip met je vrienden of vriendinnen. Niet te vergeten die leuke stapavond.

Met klikkie helpen we jou het leven te vieren en herinneringen te koesteren. Wij willen jou inspireren om meer tijd te nemen voor de kleine momenten en jou te laten genieten van het hier en nu, datgene waar het nou écht om gaat. Elke maand maak je verschillende nieuwe momenten mee en het is zonde om deze te vergeten. Daarom is het idee dat met zo min mogelijk handelingen iedereen prachtige kwaliteit foto's kan laten afdrukken, elke maand weer.