Customer Support Medewerker FR (part-time)

Job description

Wie jij bent

Via email, telefoon en de website ben jij degene die dagelijks in contact zal zijn met onze huidige en toekomstige members. Jij zorgt ervoor dat onze members niets tekortkomen! Je helpt klanten met vraagstukken en zorgt ervoor dat eventuele problemen worden opgelost. Hiervoor werk je nauw samen met de rest van onze organisatie zoals bijvoorbeeld met finance of IT.


Daarbij ben jij, als beginpunt van onze productontwikkelingen, van groot belang om onze gehele organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je ontvangt vanuit jouw rol waardevolle informatie die we intern gebruiken om ons product en bedrijf te verbeteren. Essentieel dus! 


We zijn op dit moment op zoek naar iemand die de Franse taal goed onder de knie heeft en parttime beschikbaar is. Jij bent degene die onze Franse members kan helpen via de e-mail, chat en telefoon. De rest van de tijd gebruik je om onze overige members verder op weg te helpen. Het aantal uren en de dagen wordt in overleg besloten. Wanneer je eenmaal up-and-running bent, zou dit deels vanuit huis kunnen worden opgepakt. 


In het kort:
* Je bent hét aanspreekpunt voor onze Franse members

* Je denkt actief mee over manieren waarop wij onze community kunnen versterken
* Je werkt veel samen met de andere team members en afdelingen binnen Klikkie en ondersteund waar nodig/mogelijk
* Je zorgt ervoor dat feedback van de klanten wordt gedeeld met de rest van de organisatie


Requirements

Ons ideaalplaatje

 • Je bent HBO afgestudeerd (of volgt momenteel een HBO studie) en hebt in ieder geval één jaar ervaring opgedaan binnen een support functie

 • Ervaring binnen een marketing/e-commerce omgeving is een grote pré

 • Je bent geïnteresseerd in technische product details: je hebt een goede kennis van alle MS office programma’s en kunt hier flink mee goochelen.

 • Je bent vrolijk, (klant)vriendelijk en nice to work with!

 • Je Nederlandse en Franse taal is foutloos en daarnaast spreek en schrijf je een vlekkeloos woordje Engels. 

 • Je werkt goed onder druk, je denkt in oplossingen, je bent een onmisbaar onderdeel voor een klein team. Oftewel, je bent gemaakt voor “the start-up life”.

Wat jou te wachten staat

 • Een internationale start-up met een zeer hecht team (waar Engels de voertaal is)

 • De mogelijkheid je in een razend snel tempo te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie

 • Locatie midden in het centrum van Amsterdam

 • Werken voor een super leuk product met betrokken doelgroep

 • Een klein, maar multi-getalenteerd team van professionals om van te leren

Over ons

Hoewel we tegenwoordig meer foto's dan ooit maken, drukken we ze zelden tot nooit af. Dit is zonde van alle mooie vastgelegde momenten, want tussen die vele foto’s zitten echte dierbare herinneringen die het afdrukken waard zijn. Denk aan de eerste foto's van je pasgeboren kindje, je neefje of nichtje. Of aan die waanzinnige stedentrip met je vrienden of vriendinnen. Niet te vergeten die leuke stapavond.

Met Klikkie helpen we jou het leven te vieren en herinneringen te koesteren. Wij willen jou inspireren om meer tijd te nemen voor de kleine momenten en jou te laten genieten van het hier en nu, datgene waar het nou écht om gaat. Elke maand maak je verschillende nieuwe momenten mee en het is zonde om deze te vergeten. Daarom is het idee dat met zo min mogelijk handelingen iedereen prachtige kwaliteit foto's kan laten afdrukken, elke maand weer.